Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум України » Політика » Кабінет Міністрів України » Міністр економічного розвитку і торгівлі (Павло Шеремета)
Міністр економічного розвитку і торгівлі
ЮраДата: П`ятниця, 28.02.2014, 00:22 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 197
Репутація: 0
Статус: Offline
Міністр економічного розвитку і торгівлі
Павло Шеремета



Павло́ Миха́йлович Шереме́та (* 23 травня 1971, Львів) — український менеджер-економіст, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS), президент Київської школи економіки. 27 лютого 2014 року призначений міністром економічного розвитку і торгівлі України.

Діяльність

Павло Шеремета — президент Київської школи економіки та заступник голови Глобальної ради з питань України[1] на Всесвітньому Економічному Форумі. Він викладає стратегію і лідерство у провідних бізнес-школах багатьох країн Східної Європи та Азії і є позаштатним радником міського голови Львова з питань стратегії розвитку. Павло вів економічну програму «Вільні Люди» на Телеканалі ТВі і пише регулярні колонки для журналу Forbes Украина. Часто виступає модератором, коментатором і доповідачем на конференціях.[2]
Професійний досвід

Пан Шеремета обіймав посаду президента та старшого консультанта Інституту Стратегії Блакитного Океану Малайзії з 2008 по 2011 рр. Він був першим деканом Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS) протягом 1999–2008 рр. До цього Павло Шеремета обіймав посаду директора програми MBA Міжнародного інституту менеджменту (MIM-Київ) та працював проектним менеджером в Інституті відкритого суспільства у Будапешті. У 2006–2010 роках Павло Шеремета був віце-президентом Асоціації із розвитку менеджменту у Центральній та Східній Європі (CEEMAN), організації з 200 інституційними членами з 50 країн, а наразі він є почесним членом її Ради директорів. У 2006 році пан Шеремета увійшов до списку 15 найкращих менеджерів в Україні за версією журналу «Компаньйон».
Освіта

Павло Шеремета отримав диплом MBA в університеті Еморі (Атланта, США), а також диплом спеціаліста з економіки у Львівському національному університеті ім. І. Франка. Він закінчив програми управлінського розвитку у Гарвардській школі бізнесу, Інституті Стратегії Блакитного Океану в Бізнес-школі INSEAD, Міжнародній Китайсько-Європейській бізнес-школі, а також Центрі розвитку лідерства при Інституті управління імені Джека Уелча. Наразі він навчається на докторській програмі у Школі менеджменту IEDC-Bled (Словенія).

http://uk.wikipedia.org/wiki....8%D1%87
Прикріплення: 0837082.jpg (309.7 Kb)


Давайте разом спробуємо створити нову Україну?
 
Форум України » Політика » Кабінет Міністрів України » Міністр економічного розвитку і торгівлі (Павло Шеремета)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: