Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум України » Політика » Кабінет Міністрів України » Міністр екології та природних ресурсів (Андрій Мохник)
Міністр екології та природних ресурсів
ЮраДата: П`ятниця, 28.02.2014, 00:28 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 197
Репутація: 0
Статус: Offline
Міністр екології та природних ресурсів
Андрій Мохник



Андрі́й Володи́мирович Мо́хник (* 15 червня 1972, Липовець, Вінницька область, Україна) — український політик. Заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» з політичних питань[1], член Політради Всеукраїнського об'єднання «Свобода». До вересня 2010 року був головою Київської міської організації ВО «Свобода». Депутат Київської обласної ради (2010–2012). Народний депутат України 7-го скликання від Всеукраїнського об'єднання «Свобода», міністр охорони навколишнього природного середовища України з 27 лютого 2014 року.
Біографія

З шести до чотирнадцяти жив з батьками у м. Прип'ять. Постраждав від Чорнобильської аварії. Робота в системі освіти, особистий досвід боротьби з русифікацією. У націоналістичному русі Андрій із середини 1990-х.

Освіта вища. У 1994 році закінчив Київський інженерно-будівельний інститут за фахом інженер-будівельник, а у 2011 році — Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом юрист. Закінчив аспірантуру за напрямком «Історія України».

Працював виконробом, інженером у науково-дослідному інституті. Певний час працював у системі Міністерства освіти України.

Мешкає в Києві. Одружений, виховує доньку Мирославу.
Політична кар'єра

З 1986 до 1989 року — член ВЛКСМ. Вийшов за власною заявою.

З липня 2004 року — член Всеукраїнського об'єднання «Свобода».

Березень 2006 — кандидат у народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода», № 26 у виборчому списку. На час виборів: помічник-консультант народного депутата України Олега Тягнибока.

Вересень 2007 — кандидат у народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода», № 9 у виборчому списку. На час виборів: аналітик ТОВ «Укрдефенсконсалтинг».

На виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року був обраний до Верховної Ради за партійним списком ВО «Свобода», в якому значився під третім номером. У парламенті став головою підкомітету з питань організації та діяльності органів юстиції і виконавчої служби Комітету з питань правової політики та заступником голови фракції. Також є членом Виконавчого комітету Національної парламентської групи в Міжпарламентському Союзі.

http://uk.wikipedia.org/wiki....E%D0%B2 %D0%B8%D1%87
Прикріплення: 0949985.jpg (254.0 Kb)


Давайте разом спробуємо створити нову Україну?
 
Форум України » Політика » Кабінет Міністрів України » Міністр екології та природних ресурсів (Андрій Мохник)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: